Auld Robin Gray

Rendező: Laurence Trimble, USA, 1910

USA, 1910


Színész és a csapat

Gyártó Vitagraph Company of America
Forgalmazó cég General Film Company
Rendező Laurence Trimble
Forgatókönyv Van Dyke Brooke
A bemutató után Van Dyke Brooke [Poem]
Színész William Shea [Auld Robin Gray]
Florence Turner [Jenny]
Ralph Ince [Jaimie]
Maurice Costello
Maurice Costello

Technikai információk
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 10 minutes, 771 feet, 1 cselekmények, 16 frames per second
Hangrendszer: silent
Bemutató: 18. október 1910 in USA

General Information

Auld Robin Gray is a motion picture produced in the year 1910 as a USA production. The Film was directed by Laurence Trimble, with William Shea, Florence Turner, Ralph Ince, Maurice Costello, , in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Auld Robin Gray available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Auld Robin Gray (1910) - KinoTV Movie Database (M)