Hjälte mot sin vilja

Rendező: Edmond Hansen, Sweden, 1915

Sweden, 1915


Színész és a csapat

Gyártó AB Svenska Biografteatern
Forgalmazó cég AB Svenska Biografteatern
Rendező AB Svenska Biografteatern
Forgatókönyv AB Svenska Biografteatern
Operatőr Carl-Gustaf Florin
Henrik Jaenzon
Színész Erik A. Petschler [Kalle Glad]
Edith Erastoff [Sofie Glad, his Wife]
Alfred Lundberg [Mayor]
Eric Lindholm [Redaktionssekreterare]

Technikai információk
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 35 minutes, 717 méter, 18 frames per second
Hangrendszer: silent
Bemutató: 18. október 1915 in Schweden

General Information

Hjälte mot sin vilja is a motion picture produced in the year 1915 as a Sweden production. The Film was directed by Edmond Hansen, with Erik A. Petschler, Edith Erastoff, Alfred Lundberg, Eric Lindholm, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Hjälte mot sin vilja available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Hjälte mot sin vilja (1915) - KinoTV Movie Database (M)