Iola's Promise

Rendező: D.W. Griffith, USA, 1912

USA, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Biograph Company
Rendező D.W. Griffith
Forgatókönyv Belle Taylor
Operatőr G.W. Bitzer
Színész Mary Pickford [Iola]
Alfred Paget [Jack Harper]
Frank Evans [Jack's Partner]
Dorothy Bernard [Jack's Sweetheart]
Dorothy Bernard [Jack's Sweetheart's Father]
Kate Toncray [Jack's Sweetheart's Mother]
Kate Bruce [An Indian]
William J. Butler [An Indian]
William A. Carroll [Mexican Cutthroat]
Charles Gorman [An Indian]
Robert Harron [A Settler]
Harry Hyde [A Settler]
J. Jiquel Lanoe [Medicine Man]
Henry Lehrman [Mexican Cutthroat]
Antonio Moreno [An Indian]
Charles West [A settler]
Arthur V. Johnson
Claire McDowell
George Nichols
Josef Swickard
Henry B. Walthall

Technikai információk
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 18 minutes, 1000 feet, 1 cselekmények, 16 frames per second
Hangrendszer: silent
Bemutató: 14. március 1912 in USA

General Information

Iola's Promise is a motion picture produced in the year 1912 as a USA production. The Film was directed by D.W. Griffith, with Mary Pickford, Alfred Paget, Frank Evans, Dorothy Bernard, , in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Iola's Promise available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Iola's Promise (1912) - KinoTV Movie Database (M)