The Sewer

Rendező: Edward Warren, USA, 1912

USA, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Solax Film Company
Producer Alice Guy
Rendező Edward Warren
Színész Darwin Karr
Darwin Karr [Oliver (as The Solax Kid)]
Darwin Karr [Herbert Moore]
Darwin Karr [Stuart]

Technikai információk
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 23 minutes, 16 frames per second
Hangrendszer: silent
Bemutató: 24. április 1912 in USA
Vorhandene Kopien: Unvollständige Kopien des Films existieren [Archiv: Library of Congress (Washington)]

General Information

The Sewer is a motion picture produced in the year 1912 as a USA production. The Film was directed by Edward Warren, with Darwin Karr, , , , in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of The Sewer available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The Sewer (1912) - KinoTV Movie Database (M)