The Better Man

Rendező: Rollin S. Sturgeon, USA, 1912

USA, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Vitagraph Company of America
Forgalmazó cég General Film Company
Rendező General Film Company
Operatőr Walter Stradling [(Részvétel megkérdőjelezhető vagy fedezetlen)]
Színész George Stanley [Miguel Gomez]
Robert Thornby [Jim Saunders]
Anne Schaefer [Mrs. Saunders]
Charles Bennett [The Doctor]

Technikai információk
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,, 820 feet, 1 cselekmények, 18 frames per second
Hangrendszer: silent
Bemutató: 27. december 1912 in USA
Vorhandene Kopien: Kopien des Films sind erhalten [Archiv: George Eastman House (Rochester)]

General Information

The Better Man is a motion picture produced in the year 1912 as a USA production. The Film was directed by Rollin S. Sturgeon, with George Stanley, Robert Thornby, Anne Schaefer, Charles Bennett, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of The Better Man available.

Irodalom - Giornate del Cinema Muto Pordenone 2011 Katalog pg 102f

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The Better Man (1912) - KinoTV Movie Database (M)