White Material

Rendező: Claire Denis, France, CM, 2009

France, CM, 2009
Szenenphoto aus White Material, © Production Company


Színész és a csapat

Gyártó
Rendező Claire Denis
Forgatókönyv Claire Denis
Operatőr Claire Denis
Színész Isabelle Huppert
Christopher Lambert
Nicolas Duvauchelle
Isaach De Bankolé

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Color,
Hangrendszer: Ton
Szenenphoto aus White Material, © Production Company

Szinopszis (német)
In einem afrikanischen Land mitten im Bürgerkrieg weigert sich Maria stur, die Kaffeeplantage ihres Schwiegervaters und ihres Ex-Mannes vor der Ernte zu verlassen. Einer der Anführer der Revolte wird schwer verletzt und findet Unterschlupf bei Maria, die ihm ihre Hilfe anbietet. Die Regierungstruppen gewinnen wieder Oberhand im Gebiet und zögern nicht, den Widerstand der auf den Ländereien der Plantage versteckten Rebellen blutig zu unterdrücken. (Locarno Filmfestival)

Szenenphoto aus White Material, © Production Company

General Information

White Material is a motion picture produced in the year 2009 as a France, CM production. The Film was directed by Claire Denis, with Isabelle Huppert, Christopher Lambert, Nicolas Duvauchelle, Isaach De Bankolé, in the leading parts. There are no reviews of White Material available.

Díjak és elismerések
- Locarno Filmfestival Katalog 2011

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - White Material (2009) - KinoTV Movie Database (M)