The Passion Flower

Rendező: J. Searle Dawley, USA, 1912

USA, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Thomas A. Edison, Inc.
Forgalmazó cég General Film Company
Rendező J. Searle Dawley
Színész Laura Sawyer [Mabel - the Passion Flower]
Laura Sawyer [1st Suitor]
Richard Neill [2nd Suitor]
William R. Randall [3rd Suitor]
James Gordon
Jessie McAllister
Charles Sutton

Technikai információk
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,, 300 méter, 1000 feet, 1 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 29. május 1912 in USA

General Information

The Passion Flower is a motion picture produced in the year 1912 as a USA production. The Film was directed by J. Searle Dawley, with Laura Sawyer, , Richard Neill, William R. Randall, Jessie McAllister, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of The Passion Flower available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The Passion Flower (1912) - KinoTV Movie Database (M)